Бел
Рус
Анг
   
 
  Галоуная старонка Аб камбінаце Крамы Форма разліку Кантакты
 
   Гісторыя
Камбінат сёння
   Кірауніцтва

247210
Республика Беларусь
г. Жлобин, ул. Шоссейная, 133
тел/факс:   4-13-18
                  4-13-57


e-mail: info@gmk.by




ААТ "АФПК"ЖЛОБІНСКІ МЯСАКАМБІНАТ" СЁННЯ

Жлобінскі мясакамбінат у вытворчасці сваёй прадукцыі робіць упор на спалучэнне векавых традыцый, якія беражліва перадаваліся з пакалення ў пакаленні, і выкарыстанне сучасных падыходаў у прыгатаванні мясных вырабаў. Высокія смакавыя якасці і канкурэнтаздольная цана - тыя крытэрыі, якімі кіруюцца на прадпрыемстве пры распрацоўцы кожнага новага віду прадукцыі.

Сёння камбінат спецыялізуюцца на вытворчасці каўбасных вырабаў, мясных паўфабрыкатаў, пяльменяў, кансерваў. Пры гэтым галоўным напрамкам работы з'яўляецца выпуск сыравэнджаных і сыравяленых каўбас і далікатэснай прадукцыі. Высілкі жлобінскіх тэхнолагаў, якія імкнуцца наблізіць вырабы па сваіх смакавых якасцях і вонкавым выглядзе з тым прадуктам, якія выраблялі ў часы Савецкага Саюза, увасоблены ў распрацоўках, якія складаюць сёння гонар прадпрыемства.

Пісьменнае развіццё асартыменту, за кошт стварэння новых канкурэнтаздольных відаў прадукцыі, дазваляе ААТ "АФПК "Жлобінскі мясакамбінат" не згубіцца на фоне іншых мясаперапрацоўчых прадпрыемстваў. Сёння мясакамбінат мае дастатковыя магутнасці, аснашчана складаным тэхналагічна складаным, высокапрадукцыйным абсталяваннем, з прымяненнем сродкаў аўтаматызацыі і камп'ютарызацыі, што практычна поўнасцю выключае магчымасць тэхналагічных адхіленняў у працэсе вытворчасці і гарантуе стабільную якасць прадукцыі і яе канкурэнтаздольнасць.

У апошнія гады асаблівая ўвага надаецца праблемам бяспекі і якасці харчовых прадуктаў. Спажывец становіцца ўсё больш патрабавальным да якасці выпускаемай прадукцыі. Укаранёная на камбінаце сістэма менеджменту якасці, якая адпавядае патрабаванням СТБ ІСО 9001-2009, на вытворчасці каўбасных вырабаў, прадуктаў са свініны і ялавічыны, мяса свініны і мяса ялавічыны і сістэма кіравання якасцю і харчовай бяспекай на аснове прынцыпаў НАССР, дазваляе задаволіць самыя вытанчаныя густы пакупнікоў.

Асартымент прадукцыі змяняецца ў залежнасці ад попыту насельніцтва. У мэтах пашырэння асартыменту, асваення выпуску больш рэнтабельнай прадукцыі і прадукцыі высокай якасці на мясакамбінаце выкарыстоўваецца сыравіна, дапаможныя матэрыялы, спецыі, харчовыя дабаўкі, якія прайшлі дзяржаўную гігіенічную рэгістрацыю ў Рэспубліцы.

Пра тое, што прадукцыя высокай якасці, сведчаць шматлікія ўзнагароды, атрыманыя ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат».

Так, выраб мясны фірменны слаёны "Балканскі" сыравэнджаны ААТ "АФПК "Жлобінскі мясакамбінат" у 2013 годзе ўвайшоў у "100 лепшых тавараў Расіі" і з'яўляецца візітнай карткай нашага прадпрыемства.

Выраб «Балканскі» - выраблены з натуральнай мясной сыравіны па арыгінальнай тэхналогіі з выкарыстаннем спецыяльна падабраных спецый, мае незабыўны высакародны густ і апетытны від на разрэзе. Гэты прадукт здольны ўпрыгожыць любы святочны стол і прынесці асалоду, здзівіўшы нават гурманаў.

У лепшыя тавары Рэспублікі Беларусь ад ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» у 2013 годзе ўвайшла каўбаса мясная «Фуршэтная люкс» вышэйшага гатунку і сардэлькі «Таўстапузікі» вышэйшага гатунку.

«Фуршэтная люкс» - выраблена з натуральнай мясной сыравіны - ялавічыны і свініны. Адмысловы тэхналагічны прыём па драбненні мяса дазваляе атрымаць прывабны малюнак на разрэзе. Выкарыстанне ўдала падабраных кампазіцый рэзкіх затавак і спецый надае вырабу незвычайны водар і запамінальны густ.

Сардэлькі «Таўстапузікі» - вырабляюцца з адборнай, натуральнай высакаякаснай сыравіны па ўдасканаленай тэхналогіі. Адрозніваюцца далікатным, прыемным густам. Шпаркасць і выгода падрыхтоўкі робяць сардэлькі каханым прадуктам кожнага пакупніка.

У лепшыя тавары Рэспублікі Беларусь ад ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» у 2014 годзе ўвайшла каўбаса вараная мясная «Доктарская з масліцай» вышэйшага гатунку і прадукт са свініны мясны мякатны сыравэнджаны «Шэйка Па-венгерску».

Выконваючы традыцыі, ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» вырабляе каўбасу вараную «Доктарскую з масліцай» толькі з высакаякаснай сыравіны. У рэцэптуры ўдала падабрана спалучэнне сметанковага масла і спецый, дзякуючы чаму атрымліваецца далікатны, сакавіты прадукт з арыгінальным густам.

Прадукт са свініны мясны мякатны сыравэнджаны "Шыйка Па-венгерску" - выпрацоўваецца з адборнай свініны з даданнем спецый. Адмысловая тэхналогія тэрмаапрацоўкі надае гэтаму вытанчанаму дэлікатэсу незабыўны пікантны густ.

У лепшыя тавары Рэспублікі Беларусь ад ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» у 2015 годзе ўвайшоў выраб каўбаснае сыравэнджанае мясное арыгінальнае астуджанае «Эліт» вышэйшага гатунку. Каўбаса "Эліт" гарманічнае спалучэнне мяса свініны і ялавічыны ў адным вырабе. Даданне перцу і іншых натуральных спецый надае прадукту ярка выражаны водар і вытанчаны густ.

Высокая якасць салямі "Дуэт" адзначана залатым медалём на міжнароднай выставе "ПрадЭкспа-2015" г. Масква. Унікальнасць дадзенага прадукта складаецца ў адначасовым напаўненні ў абалонку некалькіх фаршаў, істотна адрозненных па колеры і характарыстыкам (адзін з фаршаў свінаёмісты, іншы ялавічаёмісты). Дадзены прадукт мае выразны пах вэнджання і прыгожы таварны від на разрэзе.

ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» у 2016 годзе прапанаваў у лепшыя тавары Рэспублікі Беларусь выраб каўбасны варана-вэнджаны мясны «Барбадас гранд» вышэйшага гатунку. «Барбадас гранд» - вырабляецца з адборнай, натуральнай высакаякаснай сыравіны. Выкарыстанне ўдала падабранай кампазіцыі затавак і спецый надае вырабу запамінальны густ. Гэта сапраўднае адкрыццё для сапраўднага гурмана, кулінарнае падарожжа, якое можна зрабіць, не выходзячы з дому.

У цэлым для калектыву прадпрыемства жаданні спажыўца мець прадукцыю з гандлёвай маркай ААТ "АФПК "Жлобінскі мясакамбінат" - высокая ацэнка іх дзейнасці.

ААТ «АФПК «Жлобінскі мясакамбінат» - толькі натуральныя вырабы.





© Жлобин, 2003-2019
© Разработка сайта, хостинг Webcom®, 2020